Bra båtar för fritidsfiske

Falcon– satsar på säkerhet. I en Falcon kan du ge dig ut på vattnet även om vädret är allt annat än perfekt.

Stag som ger stabilitet, förstärkt köl, funktionell för och akter. Till det ett effektivt skrov som gör båtturen njutbart och säker, även när vädret är lite utmanande. Ringar i både för och akter säkerställer en säker och korrekt transport och underlättar lyft och sänkning.

Tillverkad av bästa 5083-aluminium. Med endast de bästa tekniska materialen och lösningarna. De har över 40 års erfarenhet när det gäller aluminiumskrov.

Falcon BR8

Falcon BR8 är Falconflottans flaggskepp.
Här reser upp till 9 personer bekvämt. Falcon BR8 tar det bästa med den moderna fritidsbåten och lyfter det ytterligare ett steg: Den stora sittbrunnen, rymliga förvaringsutrymmen där tillval som pentry och kyl ger dig en mångsidig bas för olika aktiviteter eller för att bara slappna av och njuta av gott sällskap.

Med en maxhastighet på upp till 50 knop flyter landskapet förbi i den takt du önskar. Falcon BR8 är effektiv som få – en kombination som alltid är redo att möta nya utmaningar.

 

Ryds – båtar tillverkade i Sverige sedan 1946. Älskar du att fiska på fritiden och vill lite längre ut på havet eller sjön är Ryds fiskebåtar perfekt anpassade för dig!

Enkla och genomtänkta sportfiskebåtar som är framtagna för att ägaren lätt skall kunna modifiera med diverse tillbehör. Användningsområden för denna typ av båtar är bland annat fiske med burar, sportfiske eller transporter mellan öar och fastlandet. Med de höga friborden kan du känna dig trygg att röra dig fritt i båten.

Oftast har du dessutom stora fria ytor i båten med sittplatser, stuvfack och övriga valbara tillbehör. Ryds sportfiskebåtar är enkla att sköta, manövrera och äga. Köper du en fiskebåt från Ryds garanterar de dig säkra, högkvalitativa och prisvärda båtar med ett stort användningsområde.

Ryds 735 VI Inombordare NYHET
Möt vår Ryds 735 VI Inombordare är vår första och mest eftertraktade båt med övernattningsmöjligheter. Denna båt är väldigt speciell då det finns få liknande båtar i denna storlek där kunden kan välja mellan inombordsmotor och utombordsmotor. Ryds 735 VI är perfekt för både dagsutflykter och övernattningar över en helg.

Med de stora sociala ytorna i båten så behöver ni inte trängas. Det finns soldäck i fören och stora sociala ytor i aktern, samt en rejäl badstege som gör att du enkelt tar dig tillbaka upp i båten efter ett dopp. Med de generösa social ytorna i både för och akter bidrar det med gott om plats i ruffen för 2 vuxna och ett barn. Stuvfack finns på olika placeringar i båten liksom i ruffen och under förarsoffan. Båten innehåller även speciellt utformade fenderfack som finns tillgängliga till fyra fendrar.

De som redan kört Ryds 735 VI Inombordare är imponerade över hur bra den går i vattnet!

Vår största VI båt någonsin
Ryds 735 VI Inombordare! De använder sig endast av högkvalitativa produkter i våra båtar vilket också märks tydligt. De tillbehör som de idag har att erbjuda monterade i fabriken är ankarspel, bogpropeller, akterkapell, zip-Wake, landström och extra dynor i aktern om du önskar ha fler sittplatser i båten.

Interiör
Med de stora och sköna dynorna i aktern kandu både sola och umgås. På förarplatsen sitterdu bra och tryggt och i ruffen finns det dynorsom även kan användas på soldäcket i fören. De har utrustat båten med belysning i ruffen,på toaletten och på däck.

Prestanda: Den låga planingströskeln gör att båten går väldigt bra i alla farter.

Quicksilver – har ett stort sortiment som passar bra som fiskebåtar? Ta bara en titt på pilothouse modellerna så förstår du.

Här finns kompakta smidiga modeller och större båtar för längre fisketurer med övernattning. Du kan välja mellan rejäla fiskebåtar med inombordare, rak axel och stor badplattform eller mindre modeller med utombordare.

susarpharma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *