Hemstädning i Halland

Väljer du Boleva får du ett bra städbolag som gör gott för ditt hem. De gör aldrig avkall på slutresultatet. Sedan 1997 har verksamheten i Halland levererat städtjänster i Falkenbergs. De har även kontor för hemstädning i Varberg. I Kungsbacka finns dessutom ett större kontor för hemstädning.

Städningen i Halland
Boleva utför trygg städning i Halland. När du anlitar Boleva som städbolag i Halland gör du ett gott val för ditt hem. De gör aldrig avkall på slutresultatet. Bolevas verksamhet i Halland började 2018 genom att Boleva förvärvade Carinas Hemservice. Sedan 1997 har Carinas Hemservice utfört städning på företag och städning till privatpersoner i Halland.

För att utföra en bra städning krävs det fokuserad närvaro och stort personligt engagemang av städfirman. Oavsett om du väljer regelbunden hemstädning eller engångsuppdrag såsom storstädning, flyttstädning eller fönsterputsning levererar de alltid med hög professionalism och varma leenden.

De är inte bara duktiga på vårt jobb – de gillar arbetet. Eller som de själva brukar säga; Egentligen jobbar de inte med städ, de jobbar med fokus på nöjda kunder. Förvänta dig finess!

Städning som skapar Trivsel!
De är inte vilken städfirma som helst. Sedan Boleva startade 2008 har de lärt sig oerhört mycket och de är nu 75 medarbetare i Halland, Falkenberg, Kungsbacka, Göteborg och Kungälv/Marstrand. Ända från start beslutade de att våra medarbetare ska kunna försörja sig och skapa sig ett bra liv, oavsett bakgrund och grundförutsättningar.

 

Att vår personal har kollektivavtal, kostnadsfri företagshälsovård, tjänstepension och försäkringar är självklarheter, men det räcker inte. På Boleva är de en familj och då tar man hand om varandra! De erbjuder heltidsanställningar, bättre löner än branschpraxis och ser även till att sjukdomar och krämpor förebyggs och ombesörjs bättre än vad en vanlig sjukvårdsförsäkring kan erbjuda.

Det gör att våra medarbetare stannar länge och att de kan prestera på topp när de gör rent hemma hos dig. Medarbetare är lika med samarbetare de har valt varandra med omsorg och de sätter stort värde på vår fina företagskultur.

Tack vare vår engagerade och proffsiga personal har vår städning i Halland verkligen blommat ut och de ser nu dagligen hur resultatet återspeglar det de kämpar för; Att du som kund ska få ut det bästa, varje gång. Hemligheten – som är lika glasklar som självklar – ligger i att alltid vara omtänksam, uppmärksam och ordningsam. Du kommer att förstå hur de menar!

Boleva tar städning i Halland till en ny nivå
Fräscht, desinficerat och mer allergivänligt hem. Med moderna metoder, yrkesstolthet och hög kompetens skapar Bolevas medarbetare Ren hemlängtan för våra kunder varje dag. De utvecklar ständigt vår städkvalitet och våra metoder blir alltmer sofistikerade.

När de städat har de noggranna genomgångar med våra medarbetare, där de granskar både städresultat och mjuka värden. På så sätt uppnår de ett kontinuerligt gott resultat av vår städning.

Analys, rutiner och utbildning är självklarheter för Boleva, men lika viktiga för städservicen är en inkluderande företagskultur, ett gott arbetsklimat och gemenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *