The Magician for Wedding Day Entertainment – Tips van de Wedding Magician

Volgens een recent onderzoek zei 81% van de bruiloftsgasten dat entertainment het meest memorabele was op hun trouwdag.

Het is gemakkelijk om entertainment uit te sluiten van het plannen van je bruiloft, maar zoals de bovenstaande statistieken laten zien, kan entertainment de grootste indruk op je gasten maken en hen tenslotte een onvergetelijke dag bezorgen en willen dat ze naar huis gaan. de komende jaren.

Ben je ooit op een bruiloft geweest waar het lijkt alsof je uren wacht op foto’s en formele procedures? Het kan een beetje saai zijn!

In het ideale geval wilt u dat uw gasten de hele dag plezier hebben, en een van de beste manieren is om een ​​goochelaar in te huren voor uw evenement. Close-upgoochelaars kunnen gasten vermaken als ze binnenkomen, maar ook entertainment bieden aan de eettafel. Sommige goochelaars kunnen zelfs kinderen vermaken tijdens het huwelijk.

Tips voor het inhuren van de juiste goochelaar

1) Due diligence

Voordat je iemand in dienst neemt, moet je de website controleren en ervoor zorgen dat ze er professioneel uitzien. Het laatste wat je wilt is dat er iemand echt armoedig op je bruiloft verschijnt.

2) Professioneel lid

Een teken van een professionele goochelaar die hun roem serieus neemt, is of ze lid zijn van de Magic Circle en of ze artiestenvakbonden zoals Equity uitvoeren. Controleer uw referenties.

3) Wees duidelijk over wat je wilt dat de goochelaar op de bruiloft doet (bijv. uitgaan met gasten, kinderen ontvangen).

Op de meeste trouwdagen is er vaak een “dode” periode tussen dinerrecepties na de maaltijd. Dit is het moment waarop goochelaars en kinderartiesten deze leegte kunnen vullen. Het vroege deel van de avondreceptie kan traag verlopen, aangezien het diner pas begint nadat het buffet voorbij is. Ook nu kunnen goochelaar een goochelshow voor het hele gezin opzetten, wat een extra dimensie aan het evenement toevoegt.

Ik heb na hun trouwdag met veel bruiden en bruidegommen gesproken die zeiden dat ze wensten dat ze meer tijd en geld hadden besteed aan entertainment op de huwelijksdag nadat ze de “dode” periode hadden ontmoet die ik hierboven beschreef.

Als u overweegt welk entertainment geschikt is voor uw grote dag, neem dan uw deelnemerslijst door en bereid uw entertainment voor zodat iedereen ervan kan genieten. Dit zal u en hen een onvergetelijke dag bezorgen om nog jaren te onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *